The clock is ticking

Preden so bile uradno vložene predsedniške kandidature, so mediji »bildali« svoje izbrance. Nina Krajnik včeraj do polnoči ni oddala zbranih podpisov. Ker jih ni zbrala. Po zanesljivih informacijah iz Moravč jih je zbrala okoli 150, potem pa obupala. Nekako normalno in higienično bi bilo, da bi kandidate na soočenja začeli vabiti potem, ko so zbrali podpise in vložili kandidature. Čemu je torej služilo soočenje »predsedniških kandidatk Krajnikove in Pirc Musarjeve pred nedavnim na televiziji? Da jo je lahko ozmerjala z levimi privatizerji? Takrat nobena ni imela zbranih podpisov, Krajnikova jih niti ni več zbirala, ker je uvidela, da gre za misijo nemogoče. Slovenija niso Moravče. Pa ne pozabite, da je za predvolilno kampanjo najela Sebastjana Jeretiča! Ko se bo tip naslednjič ponujal strankam, so njegove reference Zdravko Počivavšek, Nina Krajnik, Boris Popović, Aleksandra Pivec  in podobni luzerji. Gostovanje pri Možini, javna podpora Rupla, Jambreka, Jerovška in Jeretič pod roko. Vse to ni bilo dovolj, da bi moravška wanabe Sharon Stone začela resno zbirati glasove. Prvotni načrt Janševih veteranov, da vsa desnica podpre Krajnikovo je padel v vodo, ko je kandidaturo napovedal Anže Logar. Verjeli ali ne, Janša mu je kandidaturo odsvetoval in ni navdušen nad njo. Dovolj je bilo porazov, vse sile bomo usmerili v lokalne volitve, je Janša nagovoril svoj ožji krog. Logar ga ni poslušal in je mimo njegove volje začel zbirati podpise.

Še enkrat si vse pohvale in čestitke za zbrane podpise za predsedniško kandidaturo dr. Sabine Senčar zasluži stranka Resni.ca in njen predsednik Stevanović. Brez gostovanj kandidatke na televizijskih soočenjih in brez podpore medijev so aktivisti stranke uspeli zbrati dovolj podpisov. Brglez in Kordiš jih ne bi nikoli. Lagodno je iti na predsedniške volitve, če zate podpise prispeva stranka oz. par poslancev. Zbrati zadostno število podpisov na terenu, pa ni mačji kašelj. Sicer pa ne eden ne drugi nimata nobenih možnosti za drugi krog. Pa če se pod Brglezovo kandidaturo desetkrat podpiše Golob in razdeljena koalicija.

Luka Svetina je včeraj na Odmevih doživel ognjeni krst. Nacionalna televizija pa je šla še stopnico nižje. Zanimivo, da kompletna desnica trdi, da so bili včerajšnji Odmevi in TV Dnevnik, ki ga je vodil stavkokaz Nejc Krevs tisto, kar želijo gledati in videti. Skrpucalo na nivoju Nore24TV? Dragi moji, Janez je točno vedel, kaj vam manjka. Nekaj ultra primitivnega, nazadnjaškega, lažnivega in sovražnega do drugače mislečih. Zato je ustanovil Novo24TV in kopico spletnih portalov ranga »podn«. Zdaj bi pa to izvažali na nacionalno televizijo? Ne bo šlo. Nejcu Krevsu najbrž na tem mestu dolgujem opravičilo, ker sem zadnjič napisal, da v stanovanju sam skriva Dušana Smodeja. Da sta pedra po domače. Prijazni sosedje so me opozorili, da je z njima v stanovanju Smodejeva punca,  Ana Zelko. Punca se je nekoč metala v objem Židanu in mladcev iz foruma SD v Murski Soboti. Odkar je s Krevsom, so ji bližje mladci v kleti na Trstenjakovi. Kdo od trojice v Krevsovem stanovanju nosi pasjo ovratnico, pa sosedje niso povedali. Trio torej Nejc? Home version of Photopub, I guess!

Stavka na nacionalni televiziji se nadaljuje. Ne razumem stavkajočih, zakaj konkretno ne stavkajo. Vse skupaj izklopite in pojdite domov. Ne gobec nihče nikogar ne upa, ker smo postali mehkužna upogljiva družba. Kje so časi, ko je Vinci na gobec usekal kulturnega ministra? Pa ni politično korektno koga usekat po gobcu, ker smo strpni, demokratični in pluralni. Pa čeprav nas gazi fašistični škorenj? Ukinili so najbolj gledano oddajo Studio City. Ker jim je šla na »kurac«. Ker je bila dobra oddaja. Ne, da bi oni naredili nekaj podobnega, profesionalnega s konzervativnimi vrednotami. Raje uničijo, kar je dobrega pri »konkurenci«. Ker smo ravno pri vrednotah naših najbolj glasnih desničarjev. Demografski sklad, ki ga je ustanovila Janševa vlada s sedežem v Mariboru, ukinila pa Golobova vlada pred kratkim, je vodil borec za svoj vamp Aleš Primc. Kot se za vsakega direktorja spodobi, si je med zaposlenimi ženskami našel ljubico. Sliši na ime Maša Medved in je bila med najbolj nesrečnimi, ko je vlada ukinila ta sekretariat za službe SDS kadrov. Primc je očitno nataliteto in naravni prirastek vzel zares. Norma nekoč ni bila za in se je raje dala dol z Brščičem, kar je takrat povzročilo razkol v gibanju. Maša ga je v torek spremljala na shodu za družine in otroke, razkola zaenkrat še ni na vidiku. Primc je poročen. Kaj na to pravi njegova žena, bomo kmalu izvedeli.

September je prehitro minil. Jutri se začne Oktober, time is up. Kaj naj rečem za konec? Poplave so tu, paypal.me/mikstone s kakšnim »gumenjakom« , če že ni helikopterja.

Scroll to Top