Patriot, Kinžal in Adidas

Dovolj je politične korektnosti. Končno se je oglasil vodja poslanske skupine SD Jani Prednik in povedal, kar že vrabci čivkajo po strehah. Golobov start up bo pojedel stranko SD, če se bo šla ta še naprej politično korektnost. Kakšen nepoznavalec bi mirno pomislil, da je Tanja Fajon zunanja ministrica iz kvote Gibanja Svobode. Kako si v Levici predstavljajo demokratično družbo, te dni predstavlja Luka Mesec. Borec proti več kot dvema županskima mandatoma bo tretjič kandidiral za šefa Levice. Koordinator temu rečejo, ker mislijo, da so posebni. Če bo slovensko javnost količkaj srečala pamet, bo Levica na naslednjih volitvah izpadla iz parlamenta. Naj se vrnejo na Kersnikovo in izdajajo priročnike za buzeriranje, politiko pa naj pustijo resnim ljudem.

Vladna poslanka se mirno priklene na migranta in ovira uradno dejanje organov za notranje zadeve. Aktivizem? Pa kaj še. Nataša Sukić je poslanka Levice. Levica je del vladne koalicije. In potem vse tiho je bilo. Težave z identiteto? Še hujše težave ima Janez Janša. Kako se je lahko velikemu osamosvojitelju zgodilo, da je pozabil na spomenik osamosvojitve? A ni to neverjetno. Politik, ki je na čelu stranke 30 let. Tri desetletja je država talec njegove osamosvojitve. Vso politiko in kult osebnosti je zgradil na osamosvojitvenih pravljicah, ki so nastajale v drugi kleti Cankarjevega doma. V tridesetih letih je ustanovil kup društev in postavil nešteto spominskih plošč, vezanih na osamosvojitvena dogajanja. Madžari so mu postavili TV Osamosvojitev in financirali kup osamosvojitvenih portalov, ki so v času Janševe vlade postali breme Telekoma, Pošte, Železnice in ostalih državnih podjetij, kjer domujejo verniki osamosvojitve. V izdihljajih svoje zadnje vlade si je omislil še muzej osamosvojitve, ki mu ga je Levica brezkompromisno ukinila z gloso o združitvi.

Na spomenik je Janez pozabil? In potem je kot strela z neba med vernike usekala nesreča in ponižanje. Spomenik osamosvojiteljem je predlagal nihče drug kot Milan Kučan. Najbrž mu ni intimna opcija, ampak za jebanje desnih bo ok. Kaj pa zdaj? V paketu z ukinitvijo črne maše se je Janši stemnilo. Ideološka klofuta ga je tako razdražila, da je začel namigovati na državljansko vojno. Namig prvega komunista iz Trstenjakove je bil dovolj, da so prišli na vrsto pozivi k oboroževanju.

Janšev najdebelejši vernik, ki se gre migranta v Londonu, je bil najbolj konkreten. Za nameček se je Tomaž Štih razglasil za političnega disidenta? Tip, ki je živ dokaz na dveh tacah, da sta Coca Cola in McDonalds zdravju škodljiva, se ima za političnega disidenta. Twitter prenese vse. Štihu so nekoč kolegi v propadli Državljanski listi Gregorja Viranta za rojstnodnevno zabavo najeli prostitutko. Potem je prišlo do neljubega dogodka ali incidenta. Kakor interpretirate;

Ko je najeta prostitutka dojela, da bo morala zadovoljiti slavljenca Tomaža Štiha, ni bila navdušena. Svinjo mu najdite, jaz ne bom fukala z njim, je glasno protestirala in vrgla bankovce v Janka Jenka, ki jo je najel in pripeljal. Če bi brali knjigo ali gledali tv serijo, bi v uvodniku pisalo; To je resnična zgodba.

Zadnji dogodki v nesrečni Ukrajini so šokirali vojaške poveljnike ZDA in NATO pakta. Ameriški Patrioti so se izkazali za nemočne proti ruski raketi Kinžal. Zahodna propaganda je previdno priznala, da je bil eden od dveh Patriotov poškodovan. Bolje obveščeni viri trdijo, da ga je ruska raketa povsem onesposobila in pri tem pobila nemško posadko, ki je upravljala z njim. Posnetki kažejo, da je posadka Patriota v paniki izstrelila 32 raket proti Kinžalu, a brez uspeha. Zaradi hitrosti Kinžala ni bilo nobene možnosti, da bi sistem pravočasno premaknili. ZDA in zavezniki so se znašli v velikih težavah. Do zdaj je namreč veljalo, da sistem Patriot zagotavlja jeklen dežnik pred ruskimi padavinami.

Ruska stran navaja, da je bitka za Bahmut končana. Če so informacije točne, je zasebna vojaška skupina Wagner po 240 in nekaj dneh, vojaško porazila čete zahoda. Lahko se še tako sprenevedate in zganjate propagando ZDA in njihovega koristnega idiota Zelenskega, pa ne bo pomagalo. Ukrajino so interesi ZDA pahnili v vojno z Rusijo in položaj, ki je ta trenutek katastrofalen. Sami niso več sposobni za obrambo, zahod medtem od njih zahteva ofenzivo. Po partizansko, na juriš in v smrt. Do zadnjega Ukrajinca. Vojna se bliža koncu, zmagovalec pa ne bo Ukrajina. Ameriški sklad Black Rock je novi lastnik in upravitelj nesrečne države Ukrajine in gospodar odvisnika od kokaina.

Janez je izrekel favto. Nikoli več Adidas. Ne bom pogreval, ker veste zakaj gre. Pacientu N.1 se je spet utrgalo zaradi kulturnega marksizma. Bomo spremljali, koliko vernikovih ovac bo nosilo Adidas opremo na protestih pred Magistratom in na trgu Republike? Sem skoraj prepričan, da bo fotografiran in križan vsak, ki ne bo sledil Janezu. Bo pa to kar finančni udarec za sekto, ker so na zadnjem protestu vsi po vrsti nosili bogokletno znamko.

Moje delo in pisanje z donacijami omogočate bralci. Hvala

Scroll to Top