Milf vs Gilf

Tržič ima odlične zveze z Indonezijo. Kaj pa naj bi imel Tržič z Indonezijo? Svoj čas je mlad nadobuden študent prišel na idejo, da bi potoval in raziskoval po Indoneziji. In iz tega diplomiral. Vse lepo in prav, a mladi Tržičan ni imel denarja za svoje sanje. Zato so mu sošolci svetovali, naj si poišče sponzorja. In mali se je obrnil na Tržiško občino. Župan je bil takrat Pavle Rupar. Dobro obveščeni prebivalci Tržiča pravijo, da se je župan najprej krohotal od smeha, ko je slišal za prošnjo o sponzoriranju potovanja v Indonezijo. Krohot ga je minil, ko se je nanj obrnila študentova mama gospa Rot. Rupar je naenkrat ugotovil, da ima občina interes v Indoneziji. V nadaljevanju je mali Rot res odpotoval in tam spisal svojo diplomsko nalogo, občina Tržič pa je to financirala. Okoli 20.000 evrov je šlo iz občinske blagajne v ta namen. Da sta bila v tem času Rupar in Rotova ljubimca, je zgolj naključje. Sicer pa v Tržiču vrabci na vejah čivkajo, da je Rotova dala noge narazen zato, da je občina plačala diplomo sinu. Pavle je na svojih dveh shodih najprej nagovoril mamice, šele potem upokojence. V luči vseh njegovih podvigov se to drugače sliši. Mahnjen na MILF in zdaj, ko je v letih še na GILF? Ugibam! Po shodu najbrž izbranke končajo na avtobusu za Medno.

Sicer je pa tako, da Ruparjev lik tu ne igra nobene vloge. Gre za vernike sekte SDS, ki pridejo, ker tako želi Janez. Če bi hipotetično jaz to organiziral in bi Janši odgovarjalo do te mere, da bi to javno požegnal, bi bile takoj pozabljene vse zamere in zapisi o Janši. Ovce nimajo svojega mnenja in se vedno obračajo po svojem pastirju Janezu. Bodite prepričani, da bi vsa sekta SDS navijala za Rusijo, če bi pastir izrekel kritike na račun Zelenskega in ZDA. Počakajmo, kaj bo Janez rekel. Tako nam je večkrat v specialni brigadi Moris Tone Krkovič razlagal aktualna dogajanja. Večina nas je bila takrat stara 21 ali 22 let in politika nas ni zanimala. Na svet okoli nas smo gledali tako, kot nam je Janez povedal, da je. 30 let kasneje se zreli odrasli ljudje obnašajo, kot smo se mi takrat. Zbrani so v sekti SDS, kjer je Janez edini pastir in njegove blodnje edina resnica.

Nedelje zvečer ne maram. Enostavno zato, ker zjutraj pride ponedeljek. Službe sicer nimam, čeprav bi jo rad imel, a ritem in občutki so isti. Sploh v tej situaciji, ko me čas stiska za vrat in je vikend en tak »time out«, pred novo poplavo stresa in finančnih težav. Zimskih športov ne gledam. Če bi me privezali za stol pred ekran, naj gledam skoke ali smučanje, bi se nekako rešil. Se opravičujem vsem, ker nismo na isti liniji. To mi je isto kot gledati druge, kako igrajo video igre. Tega pojava ne bom nikoli razumel. Igrati ja. Gledati druge in zato celo plačevati mesečno naročnino, je pa bolezen Z generacije. Malo sem zašel. Še vedno je tu brezbarvna nedelja, ki zaudarja po težavnem ponedeljku in pred mano tv ekran.

Glej ga Požar in dva dežurna bebca. OK, gledam nekaj časa in umiram od smeha. Brez kokic, prisežem. Vse to se je dogajalo zvečer. Potem, ko sem na Twitterju prebral izlive Janševistk tipa Erika, kako za dušo so bili, sem šel seveda pogledat, kaj se je tako hudega zgodilo. Bebec 1, bebec 2 in bebec 3 so otresali točno to, kar želijo slišati verniki sekte SDS. Za dušo, vam rečem. Ker globoko v sebi vedo, da gre za bebce in mašo za dušo, so toliko bolj željno pričakovali Možino in Žigo Turka na nacionalni televiziji. RTV Slo še vedno velja za kronski dragulj, zato jo verniki drugače dojemajo. Pa tudi Turk za zdaj v njihovih očeh precej više kotira kot trač operater Požar in njegove prostitutke, kot je Boštjan M. Turk.

Možino in Turka nisem gledal, ker nimam želodca za prodane človeške smeti. Bi pa na tem mestu naslovil vlado, če jim ni nič nerodno? Sekta SDS in njeni izvrševalci se dobesedno delajo norca iz televizije. Uničiti kar se da pred uveljavitvijo zakona. Smeti, ki sodijo na Novo24TV, so postale stalnica nacionalne televizije. Vrhunski menedžer Golob pa nič. Odpeljan in zapeljan od Gabrove se gre vegana in ne vidi, da gre država v maloro. Zadnjič je nekaj vabil ljudi z besedami; »In če vam ne gre in vam bo zares težko, pridite mimo mene. V državni upravi krvavo potrebujemo neuspešne in propadle podjetnike. Jaz vam bom dal službo«. Res je to rekel. Ni pa povedal, kam naj to pridem mimo. Jaz sem se ob njegovih besedah počutil nagovorjen, da ima zame službo. Brez zamere ampak tale Golob je res usekan. Okoli njega pa zbran cvetober levih kimavcev. To se ne more dobro končati. Mene druge stvari preganjajo, zato se za danes poslavljam.  

 

Scroll to Top