Majhni a zarukani do konca

Zdaj veste. Če želite nastopati na televiziji, organizirajte protest. Urbanija je za televizijo naredil usodno napako. Od zdaj bodo vsi bodoči organizatorji protestov upravičeno zahtevali televizijski prenos. Še mene je zamikalo, da organiziram protest in se pojavim na televiziji. Pa bi se rad pojavil? Ne. Proti čemu naj jaz protestiram, ne vem. Kdo mi najbolj škoduje in kdo me noče slišati, da nanj naslovim protest. Jaz osebno!? Najbrž bo kar držalo. Ker proti sebi ne morem protestirati, bom ostal doma. Bolje, da bi tudi v sredo ostal doma, bom rekel glede na odzive.

Kaj si ti iskal na Ruparjevem protestu? Podpiraš Janšo in agitiraš za SDS. Na slednje si odgovorite sami, če poznate moje pisanje zadnjih 14 let. Kaj sem tam iskal? Kako pa naj bi pisal o protestu, če nisem bil tam? Naj verjamem Novi24TV, da jih je bilo 31.000 in kupim, kar so napisali? Da ne »lupetam« po levičarski agendi na pamet in vnaprej z gnojnico polijem Ruparja in protestnike, sem se šel na lastne oči prepričat, kako stvari stojijo. Protest brez vsebine, kjer je bil glavni motiv število udeležencev, ki so nezadovoljni z delom Golobove vlade. Realna številka je očitno nekje med 5 do 7 tisoč ljudi, ki so se v sredo zbrali pred parlamentom. Iz objav in fotografij na družabnih omrežjih je jasno, da se je zbral cvetober zapriseženih podpornikov Janše in smrtnih sovražnikov vsega, kar diši po levici. A je kdo omenil spravo? Rad bi videl dan, ko se bodo pred Prešernovim spomenikom objeli Pavle Rupar, Nika Kovač, Jelka Godec, Jaša Jenull, Vili Kovačič, Zoran Janković in Janez Janša. Dežurni harmonikar bo zaigral Golico in objeta bosta zaplesala Roman Vodeb in Urška Klakočar Zupančič. Prej se bo Putin predal in opravičil Zelenskemu, kot se bo zgodil zgornji scenarij. Torej nikoli. Smo pač tak majhen zarukan narod, da sta nam razkol in sovraštvo vsajena v gene. Po žilah nam teče prezir do drugačnih. To smo mi, Slovenci.

V ponedeljek me čaka zadnje dejanje na sodišču. Moram se lotit pisanja zaključnega govora, čeprav se mi želodec obrača od vsega skupaj. Še najbolj od suše. Škoda časa za pisanje pri vseh nakopičenih težavah. Kar se pri nas dogaja lahko opišemo, razkol in vladaj. Kot zapoveduje agenda globalistov. Izstop Slovenije iz WHO bo naslednja tema. Covid in prisilno cepljenje ni samo slab spomin. Če se vojna  v Ukrajini nepričakovano konča, bo na vrsti nov virus. Pravijo, da nam bodo 29.4. ob 17 uri po vseh slovenskih trgih odprli oči? O tem drugič, danes ni pravi dan.  

Scroll to Top