Just love

Vojna v Ukrajini nas lahko začne resno skrbeti. Šef NATO pakta je priznal, da vse države članice skupaj ne morejo proizvesti toliko streliva, kot ga porabijo Ukrajinci. Slabo se nam piše, če je to res. Iz več razlogov. Kar je najbolj zaskrbljujoče je, da ni nobene mirovne pobude. Zelenski sledi agendi ZDA s totalno vojno z Rusijo za vsako ceno. Načrt globalistov, NATO do Moskve se ne bo izšel. Vojna traja leto dni in velika večina dobro izurjenih ukrajinskih enot ne obstaja več. Mrtvi so. Nadomestili so jih rezervisti in na silo mobilizirana mladina, ki jih ukrajinske varnostne sile lovijo po ulicah vseh mest Ukrajine. Medtem je predsednik Ukrajine za nadaljevanje zahodne pomoči v orožju in denarju prodal celoten kabinet in skoraj vse ožje sodelavce in sorodnike. Razen žene in staršev. Žena je v Nici kupila luksuzno stanovanje in od tam navija za svoje, njegovi starši pa so za 8 milijonov dolarjev kupili vilo v Tel Avivu. Najbrž iz težko prigarane pokojnine. Če gre verjeti Volodomirju, je stanje v Ukrajini podobno kot v njegovi uspešnici Sluga ljudstva. Ukradejo vse, kar ni »prišrafano«, je označil politike na začetku svoje serije. Zadnje leto so zahodno pomoč kradli in polnili svoje račune vsi, razen njega? Če je temu res tako, je razlog samo eden. Njemu ni treba krasti, ker so ga za izdajo ljudstva nagradile ZDA.

Zadnjič sem videl posnetek, kjer so posušene črve zmleli v prah. Ta prah je v nadaljevanju končal v čokoladi in čokoladnih namazih. Me je kar zmrazilo. Še dobro, da ne jem več  tega otroškega veselja. Ne vem v čem je fora? Zastrupiti čim več mularije? Nisem jaz pristaš nobenih teorij zarot, ker se z norci nimam časa ukvarjati. Če pa pogledate dogodke zadnjih let, pandemija, prisilno cepljenje proti Covid-19 in vojna zahoda proti Rusiji, nekaj smrdi. Sploh, če dodaš številne elemente, kot je npr. zastrupljena hrana ipd. Insekte v čim več živil, je nova agenda. Načrt je bil, da bi proti Covid-19 cepili celotno človeško populacijo, pa jim je na tretjini poti spodletelo, ker se je Putin kakšnih šest mesecev prezgodaj pustil sprovocirati do te mere, da je napadel Ukrajino.

Kakšno je trenutno stanje v Ukrajini? Kdor spremlja to vojno, ne rabi dodatnih pojasnil. Naši mediji so v službi NATO in ZDA propagande, kar je konec koncev logično, zato na njih lahko pozabite. Po jesenskih uspehih ukrajinske protiofenzive in po nekaterih ocenah sramotnih umikov ruskih enot, se je stanje spremenilo. Zdaj so Ukrajinci v defenzivi, Rusi pa napadajo na vseh frontah. Putin očitno vse stavi na taktiko, ki se jo je posluževala Rdeča armada v drugi svetovni vojni. Ukrajinci pa vse stavijo na zahodno pomoč v raketah in bojnih letalih, ker vsa dozdajšnja pomoč in sankcije proti Rusiji niso bile dovolj, da bi se tehtnica nagnila na njihovo stran.

Doma nič novega. Vlada se ukvarja sama s seboj in grožnjo janšizma. Golob se je po pripovedovanju varnostnikov iz njegove zasebne skupine za varovanje, zaljubil v nastavljeno starleto. Država, vlada in ministri so mu odveč. Še vedno ga ob štirih zjutraj kliče Bešić-Loredan, a Golob se ne oglaša več. Približno ob tej zgodnji uri z Gabrovo meditira ob skrivnostni skrinji, ki se je nihče ne sme dotakniti, pravijo varnostniki. Nihče takrat ne sme biti v prostoru in zmotiti dogajanje. Tudi, če Janša začne državljansko vojno. Neka Buda seansa s katero je veganka zastrupila premierja. Vir iz njegove skupine za varovanje pravi, da je Golob na pobudo Gabrove začel otresati o jedilnikih brez mesa v javnosti. Tole o varovanju in zasebnih varnostnikih premierja je najbrž največji nateg Milovića. Vsi, od prvega do zadnjega varnostnika so bili izbrani iz specialne enote policije in centra za varovanje oseb. Iste ljudi mu je Milović izbral in izločil iz sistema. Še vedno pa so to policaji in ljudje, ki gredo vsak dan domov in govorijo s sodelavci in prijatelji. Jaz vem, kje je ta trenutek premier in kje je Tina Gaber. Vem, kje bo jutri in kje bo pojutrišnjem. Vem tudi s kom. Vse to vem od njegovih varnostnikov ali tistih, ki so to iz vedeli od njih. Vsak trenutek lahko koga pošljem s fotografskim aparatom, da posname Goloba, Gabrovo, mulce in prevarano ženo. In kaj bi imel od tega? Pizdarijo, nič drugega. Ne vem zakaj sem sprva mislil, da je Golob dovolj izkušen in z žavbami namazan player, da ne bo pokleknil pred prvo mino. Nastavljeno fračo?

Rupar v navezi z SDS organizira protest upokojencev. V resnici gre za shod SDS proti vladi. Levica je udarila nazaj. Zdaj bo Nika Kovač v režiji Jaše Jenulla organizirala svoj protest upokojencev. Protest proti obupnemu stanju upokojencev, ne proti vladi. Tega protesta se bo udeležil tudi Golob, da bo komedija popolna in karte na pravi strani. V največji zagati je izpričano največja borka za upokojence Alenka Bratušek. V vsaki kampanji zdaj propadle stranke je fajtala za penzionerje, potem pa mrk na infrastrukturo krast denar. Erjavec bi se obračal v grobu, a je še živ, dokler bo tako hotel Marčič.

Donacije prosim, zdaj bom širil ljubezen. Samo ljubezen vas lahko reši, mene pa denar  🙂

Scroll to Top