Hej ljudje!

Vkoraka Nika Kovač s prijateljicami v restavracijo Allegria na Nazorjevi cesti v Ljubljani. Ali lahko v lokalu nalepimo letake ZA referendum, so punce vprašale lastnika lokala? Lahko, je bil odgovor. V WC-ju nad pisoarji, kjer je mesto za oglaševanje. Še prej pa za dovoljenje vprašajte agencijo, ki ima zakupljen prostor nad pisoarji, je bil prijazen lastnik. Punce so z dolgimi nosovi odkorakale, nadaljevanje pa poznate. Izpostavile so restavracijo in se zlagale, da jim je lastnik rekel, naj letake vržejo v WC. Pričakovano je desna scena naenkrat odkrila restavracijo Allegria kot njim prijazno zbirališče. Lastnik se zdaj drži za glavo, ker si ne želi, da lokal postane romarsko središče sekte iz Trstenjakove.

Če je še pred kratkim veljalo, da so referendumi trikrat ZA tako rekoč dobljeni, temu ni več tako. Kampanja Levice, ki jo za njih izvaja Nika Kovač pod krinko nevladne organizacije, je šla v napačno smer. Agresija, laži, izločanje, poniževanje in zasmehovanje vseh, ki imajo drugačne poglede in stališča. 8 Marec je postal tisto, kar punce same očitajo Janši in SDS. Poznam precej ljudi in obiskovalcev spletne strani pred vami, ki so goreče zagovarjali referendum o RTV. V nedeljo gremo vsi skupaj na referendum, da zaščitimo drug drugega. Danes, 4 dni pred referendumom, se je stanje spremenilo. Ne gremo na referendum, naj se zmenijo sami. To, kar počne 8 Marec in Nika Kovač, je številne podpornike levega političnega pola odvrnilo od referenduma. Javno se jim je odrekel celo slovenski glasbenik za najmlajše, Terkaj. Predlagane zakonske spremembe so kar se mene tiče, sporne. Strinjam se, da je treba nagnat falango Janševih vernikov, ki je okupirala in uspešno uničila informativni program. Z depolitizacijo pa raje ne otresajte, ker bo RTV vedno v krempljih politike. Gre za to v čigavih krempljih? Trenutno je v krempljih nazadnjaške fašistične desnice, zato je večini sprejemljivo, da vajeti prevzamejo levi. Pri njih vsaj gledajo na strokovnost in znanje. Za desne je dovolj članska izkaznica SDS, pa če si vse življenje ždel v lokomotivi in metal premog v kotel. Šlatanje novinark po dvigalih je samo dodatna referenca na Trstenjakovi. Taprav dec, zgrabi babo za pičko kot Donald Trump.

SDS je v državni zbor pripeljala novega Pojbiča. Njegovo vlogo dežurnega idiota je prevzel Janez Magyar. Kot je v navadi v SDS, se tudi Magyar izogiba neprijetne pošte. Ker pošte ni hotel dvigniti, mu jo je Šetinc Paškova dostavila na mizo v poslansko skupino. Kaj tako kriminalnega pa še ne! Idiot Magyar je zahteval opravičilo nič manj kot pred svetovno javnostjo. Svetovna javnost? Najbrž je imel v mislih opravičilo na Novi24TV, kjer edini dosegajo svetovno javnost. Predvsem v domobranskih zaselkih naše lepe domovine, če je to svetovna javnost?

Včeraj sem bil na sodišču iz razlogov, ki sem jih omenil včeraj. Nekaj ur prej so imeli na sodišču izreden dogodek. Pričakovali so mojstra davčnih utaj in organiziranega kriminala Roka Snežića, dočakali pa grožnjo z bombo. Ni treba dvakrat ugibati, kdo je naročil klic z grožnjo o bombi? Rok Snežić. K sreči je imel narok nekaj ur pred mano, sicer bi bil zagotovo jaz prvi osumljenec za to lažno grožnjo. Pred nekaj leti je v Novem Beogradu razneslo bombo, ki je bila nastavljena v terensko vozilo BMW X5. Eksplozija je ubila vodjo beograjskega mafijskega klana Strahinjo Stojanovića. Njegova spremljevalka, sicer kolumbijska državljanka je eksplozijo bombe na sovoznikovem sedežu preživela. Pred mesecem dni je eden od skesancev v beograjskem zaporu na Bavčanski 14 spregovoril in šokiral preiskovalce. Naročnik atentata na Stojanovića je po njegovih trditvah slovenski državljan, sicer zelo znana javna oseba in kritik aktualne vlade. Prihaja iz sveta financ in desne politike. Predstavnik policije informacije ni želel komentirati. Zato ga ne bom imenoval, dokler ga Srbija ne bo uradno obtožila in zahtevala izročitve oz. sojenja v Sloveniji, če izročitve ne bo. To bo bomba od informacije, verjemite.

Logar je zaradi katastrofalnega rezultata SDS v Ljubljani odstopil. Odstopil od česa? Baje je bil šef ljubljanske SDS. Zdaj mi pa nekaj ne gre v račun. Janša vernikom razglasi zmago na lokalnih volitvah, njegov klon pa hkrati odstopi iz popolnoma nasprotnega razloga, poraza? Vzporedni svet Noriškega kraljestva ima pravila in zakone, ki jih Janša sproti prilagaja dnevnopolitični sceni. Če Janša sredi sončnega dne zine, da je prišla zatemnitev, verniki vzamejo to dobesedno.

Trenutna klima v državi je neznosna. Občutek je, da z referendumom o RTV stoji ali pade država. Zahvala gre servilnim medijem, ki so 8 Marec povzdignili v politična nebesa. Upam, da bo pristanek v nedeljo zvečer konkreten.

Hej ljudje. Ne bodite še vi ovce, kakršne poznamo iz sekte SDS. Ostanite v nedeljo doma. Zaščitimo drug drugega pred agresivno in lažnivo politiko, ki jo za stranko Levica izvaja Nika Kovač. Hvala!

Scroll to Top