Error

Nacionalni praznik pa tak. Planica, eden največjih ponosov Slovenije sameva? Kje so silne množice gledalcev? Glede na cene vstopnic, pijač in hrane so prazne tribune logična posledica. Ne vem od kje ideja, da v tem času draginje navijejo cene do neba. Pol države stavka ali obljublja stavko, upokojenci dobesedno nimajo več za hrano in v Evropi divja vojna (tole slednje vi pravite, ne jaz. Ukrajina ni Evropa in najbrž nikoli ne bo). Planiški odbor se medtem obnaša, kot da smo v nekih zlatih časih sredi Švice. Najboljši in najdražji hamburger v centru Ljubljane ne stane 13 evrov. Res niste gladki.

Glavni očitek desnih je seveda namenjen Golobu in njegovi spremljevalki Tini Gaber. Kdo je njo oblekel v bundo državne reprezentance ali karkoli že predstavlja tista cunja? Domnevam da tisti, ki so v preteklosti oblačili vse predsednike, premierje, ministre in njihove spremljevalke. Ni tu materiala za afero, dežurni napadalci desnice! Bunda? Popuščate! Medtem je v Mariboru FURS ustavil Roka Snežića in njegovo soprogo Klavdijo. Doktor davčnih utaj in stari znanec kriminalnega podzemlja v Banja Luki je ostal brez Maseratija. Franci Matoz in Janez Janša mu nista mogla pomagati, čeprav je po besedah Klavdije njiju najprej klical na pomoč. Na desni zdaj navijajo, da bi po istem ključu FURS zasegel Rolls Royce Nataši Pirc Musar.

Slovenija je v pričakovanju Ruparjeve napovedi, da se bo v sredo v Ljubljani zbralo največje število protestnikov v zgodovini Slovenije. Glede na to koga vse vabi in zraven vpleta vero in bogove, gre kar verjeti njegovima sinovoma, da se je staremu tokrat odpeljalo do konca. SDS v Ruparjevih blodnjah vidi priložnost za mobilizacijo svojih vernikov. Za 10 evrov vas Alenka Gotar, Erika Planinšec in ostale goreče vernice Janeza Janše pripeljejo do Ljubljane. Ta trenutek se še vedno vrstijo ugibanja, na kakšen način misli Rupar zaslužiti. Star prevarant namazan z vsemi triki, kako ljudi in občino olajšati za denar, zagotovo ni srečal boga. Prej bi prisegel, da je zavohal denar. Sreda bo zabavna v Ljubljani, čeprav bo prava zabava sledila zvečer in dan potem, ko bo Rupar oznanil, da se je zbralo vsaj 50.000 ljudi. Janša bo na njegovi nacionalni televiziji to korigiral na 60.000 in sekta bo srečna. Tole z nacionalno televizijo in popolnim porazom vlade je resnično žalostna zgodba.

Nikoli ne bom razumel, zakaj prvi dan niso odstavili vseh Janševih pajacev skupaj in jih z varnostniki pospremili iz stavbe. Kako? Z odlokom in pika. Potem, ko je odletela Janševa vlada, bi morali brez milosti in iskanja zakonskih podlag počistiti s kadri, ki so bili nastavljeni, da služijo Janši in uničujejo državo. Zdaj imamo situacijo, ko so formalno na oblasti Golobovi, dejansko pa stvari »peljejo« Janševi kadri. Ne samo na nacionalni televiziji, ki je najbolj na udaru. Usedline in ostanki fašizma so povsod.

Glas vpijočega v puščavi so prošnje. Zato brez veze. Ne zamudite srede in novega poglavja norosti naše dežele.  

Scroll to Top