Bavarski atentat

Če spet omenim Nataša ali Anžeta bom sam sebi dolgočasen. Kaj šele vam! Okoli obeh kandidatov je vse znano in stokrat povedano. Ni več kaj dodati. Odločitev je vaša. Včeraj je policija oznanila, da je za napad na Niko Kovač ovadila storilca. Policisti, ki so si ogledovali na stotine posnetkov varnostnih kamer, so si bili enotni, da ne gre za napad. Vodstvo policije se je zaradi političnega naboja vseeno odločilo, da prepoznano osebo ovadi. V oči bode, da ji je storilec povzročil lažje telesne poškodbe. Enaka kvalifikacija je pri izmišljenem napadu na Branka Grimsa. Povzročitev lažje telesne poškodbe. Vsakomur, ki ima nekaj pojma  je jasno, da gre za pravljice. Za primerjavo vam dam naslednji dogodek. Marca 1994 sem z nekaj sodelavci iz specialne brigade Moris izvedel »napad« na Milana Smolnikarja, tajnega sodelavca kriminalistične službe. Dogodek poznate. Moji sodelavci so obkolili Smolnikarjev BMW. V nadaljevanju so mu razbili stekla na avtu in ga izvlekli ven. Za začetek je dobil »kundak« v glavo in nekaj udarcev. Na tleh so ga zbrcali in vklenili. Med prevozom na sedež VOMO je dobil še nekaj vzgojnih udarcev. Da skrajšam. Sredi noči je končal na urgenci, kjer so ga zadržali na opazovanju, da ga mi ne bi aretirali. Dva dni kasneje so ga odpustili iz bolnišnične oskrbe. Na zdravniškem izvidu, ki smo ga zaradi kasnejših kazenskih postopkov pridobili, je pisalo sled poškodbe. To je najmanjša kategorija poškodbe. Sledi lažja telesna poškodba in potem naprej vse do povzročitve hudih telesnih poškodb, ki so vzrok smrti. Če torej verjamete uradnim podatkom, sta bila Nika Kovač in Branko Grims napadena in tepena huje kot Milan Smolnikar v Depali vasi. V Mladinskem Gledališču se že pripravlja predstava s pomenljivim naslovom; »Bavarski atentat«.

Miha Kordiš je zabaven tip. Večina ga ima rada in mu ploska, kadar »zajebava« poslance SDS in NSi. S kurčevo njivo torej ni nič narobe. Miha je sicer državi sunil 8000 evrov, a se je zakon vmes spremenil in Miha je čist. Zdaj pa takole. Če je bilo kaznivo dejanje storjeno pred sprejetjem novega zakona, je še vedno kaznivo dejanje. Če bi isto zadevo speljal npr. Žan Mahnič, bi drugače grmelo iz medijev, to ste lahko prepričani. Mahniču niti poceni briketi za mačke ne bi pomagali. Miha je naš. Naši so vsi, ki so proti Janši. Njega in njegovega janšizma na oblasti nočemo nikoli več. V imenu tega mižimo, se sprenevedamo in zagovarjamo »naše«. Tudi ta oblast potrebuje opozicijo. SDS in NSi nista opozicija, ti dve stranki sta sovražnik države. Če niso na oblasti, so državo pripravljeni uničiti. Vse za prevzem oblasti. Nevladne organizacije (NVO) bi morale ostati nevladne, ne glede na to kdo je na oblasti. Pri nas je pa tako, da so vse najbolj glasne nevladne organizacije postale vladna trobila. Se s tem strinjate? Če se ne, toliko slabše za vas.

Volodomir se je ponoči Ursuli Von Ukrajinski zahvalil za novih 18 milijard evrov. Od kje EU najde vse te silne milijarde za reševanje nasedle vojaške operacije ZDA v Ukrajini? Odkar je Biden zasedel položaj predsednika ZDA, je NATO spet postal dobrodošel partner. Naj vas spomnim, da je bila politika Trumpa drugačna. Jaz sem prepričan, da ne bi bilo vojne v Ukrajini, če bi bil Donald Trump še vedno predsednik. Ta vojna se ne bi zgodila, če Trump ne bi izgubil volitev. Do naslednjih volitev je še daleč. Republikanci so na volitvah pometli z demokrati, enako se bo zgodilo na predsedniških volitvah. Biden je daleč najslabši predsednik ZDA v zgodovini in to ne bo ostalo brez posledic za demokratsko stranko in ložo, ki sta jo spletla zakonca Obama.

Pustimo politiko in aktualna jajca. Spomnil sem se začetkov mojega pisanja in daljne preteklosti. V osnovni in srednji šoli sem bil najboljši v pisanju prostih spisov. Moje spise so pošiljali na razna tekmovanja in dobil sem kar nekaj nagrad. Zaradi tega talenta sem proste spise pisal tudi za druge. Ko sem bil v tretjem letniku srednje šole, sem imel bratranca v osmem razredu osnovne šole. Pisalo se je leto 1987. V osnovni šoli so dobili za domačo nalogo prosti spis z naslovom; »Kako mladi gledamo na prihodnost«. Stric je prišel do mene, mi dal naslov in me prosil, če jaz napišem tekst. Seveda sem ga z veseljem napisal, bratranec pa ga je prepisal in oddal v šoli. Od leta 1987 do 2011 je preteklo mnogo vode. Zakaj do 2011. Takrat sem strica srečal na Okrajnem sodišču v Ljubljani po mnogih letih. Ker sem bil tam zaradi pisanja, me je vprašal, če se spomnim, kaj sem pisal leta 1987? Ne! Potem me je spomnil, da sem pisal o Jugoslaviji, nesposobnih politikih in spremembi sistema. Država je kot podjetje. Na vodilnih mestih morajo biti sposobni ekonomisti, politiki samo govorijo v prazno ….! Nekako v tem stilu je šlo tisto pisanje. Zaradi tistega spisa so strica leta 1987 klicali na pogovor na OŠ Maksa Pečarja v Črnučah. Uslužbenec SDV, črnuški miličnik, ravnateljica in razredničarka so ga pričakali v zbornici in zahtevali pojasnila, kaj doma razlaga sinu. Kako se je izmazal, mi ni povedal. Posledic ni bilo, sicer bi zanje vedel. Je pa rekel, da je že takrat vedel, da se bom nekoč prej ali slej zaradi pisanja spravil v težave. Stric je bil jasnoviden. Škoda, ker ga ni več med nami.

Nekdo, ne vem še kdo, mi je zakuhal totalno pizdarijo. Bom pa vedel kmalu, ker je v teku forenzičen pregled. Glede na težo pizdarije me čudi, da še nisem na vseh naslovnicah. Ko bodo naslednji teden opravljena prva zaslišanja in bodo znani rezultati forenzične preiskave, vam bom povedal več. Je pa ena zanimiva podrobnost. Vse skupaj se je začelo aprila 2020, ko so na oblast prišli Janševi pajaci. In vse se je končalo konec aprila 2022, ko so se pajaci poslovili. Strokovnjaki s katerimi sem govoril, so si enotni okoli ene stvari. Znanje in opremo za izvedbo tovrstne pizdarije ima SOVA.  

Scroll to Top