1. Maj

Ukrajina bo dobila 14 nemških tankov. Američani so jih obljubili 31. Tanja Fajon je vzhičena. Da Jelka Kacina, tega ostarelega vojnega hujskača sploh ne omenjam. Če kdo misli, da bo 45 zahodnih tankov spremenilo stanje na fronti, naj ostane pri čtivu »pravljice za otroke«. Kolikor spremljam dogajanje po svetu in vojno v Ukrajini, se nihče več ne spreneveda zakaj gre. Svetovni red, ki mu po novem pripadamo, hoče Rusijo poraziti in ponižati. Če bi šlo tu za vojno Rusija proti Ukrajini, bi bila končana že lani spomladi. Pa ni tako, ker je Amerika z NATO paktom izzvala Rusijo, da se udarijo na terenu Ukrajine. Kar se je tudi zgodilo. Poslušam komentatorje, da je ruska vojska zastarela in v razsulu. Na frontah nobenega napredka, če odmislimo osvojitev Soledarja in Bahmuta. Poglejmo drugače ali tako kot v resnici je. Vsa zahodna vojaška sila z NATO in Američani na čelu, ni sposobna poraziti Rusov na fronti. Stotine milijard dolarjev in evrov, silne kompozicije vagonov in ladjevja najmodernejšega zahodnega orožja, ameriški poveljniki in bataljoni tujcev, vse to ni dovolj, da bi Rusija pokleknila. Smo res tako šibki in nesposobni?

Mediji pišejo, da je Putin zdavnaj prestopil rdečo črto? Po moje smo jo tudi mi s pošiljanjem orožja in slepo podporo ukrajinskim nacistom. V bistvu smo lahko srečni, da so Rusi zaenkrat osredotočeni na Ukrajino. Ko bodo Ukrajincem obljubljene rakete dolgega dosega, začele padati globoko v rusko ozemlje, bo vojna dejansko prišla v Evropo. Ko bodo ruske rakete začele padati po evropskih prestolnicah, ne bo več poti nazaj. Širitev NATO pakta bo pogreb civilizacije. Spomnim se leta 2007 in vprašanj Putina, proti komu je uperjena širitev NATO pakta na vzhod? Odgovora ni dobil. V naslednjih letih se je NATO vztrajno širil proti Rusiji, ZDA pa so začele svojo misijo v Ukrajini. Takratni ameriški predsednik Obama je vrh CIE in operativce v Ukrajini odlikoval za uspešen državni udar, ki so ga izpeljali z »Majdansko vstajo«. Popolna zmaga za agencijo je bila, ko je Zelenski postal predsednik. Zelenski je lutka CIE in odvisnik od kokaina. Od ustoličenja agenta CIE na čelo Ukrajine, je bilo samo vprašanje časa, kdaj bodo Rusi napadli. In so! 24.2., na dan, ko so Ukrajinci ob polnoči izvršili energetski odklop od Rusije.

Preden je Tanja Fajon postala zunanja ministrica, je imela pametno idejo, da se je treba pogovarjati z Moskvo. Potem je prišla Svoboda in Tanja je obula prevelike čevlje. Spoznala je gospodarje globalizacije in novega svetovnega reda. V Davosu so jo poučili, da je Rusija zlo, ki ga je treba zbrisati iz zemeljske oble. V tej luči jo je predsednik Konga, sicer strokovnjak za genocid poučil, kako izvršiti genocid nad ruskim narodom. Tanja je bila navdušena in niti malo zaskrbljena. Še pod vtisom Davosa in svetovnega reda je sklicala diplomatski vrh na posvet. O vesolju, vodi in ljubezni do Ukrajine je modrovala med drugim. Kaj tako patetičnega in neuravnovešenega, kot je Tanja Fajon, še ni sedelo v Mladiki. Se še spomnite, da je jo Dejan Židan oklical za voditeljico in novo predsednico vlade. No, to bi bila res pizdarija.

Ste morda slišali za inštitut 1. Maj? Če ne, boste kmalu. Tanja Fajon je namreč dobila ukaz, da po vzoru Schwabove in Obamove akademije odpre podobno v Sloveniji. Kar je tudi storila. Zdaj se bo stranka SD izselila iz judovske vile, ker bo na Levstikovi po novem akademija, ki jo bo financiral Schwab. Akademijo bo uradno vodil inštitut 1. Maj, ki sta ga pred nekaj dnevni registrirala Tanja Fajon in Klemen Žibert. Romanja SD-ja do Kidričevega spomenika najbrž ne bo več ob revolucionarnih praznikih. Ker bi znal kip usekati Fajonko, ki je izdala vse »tekovine rdeče revolucije«.     

Naš Marjan Šarec oblikuje nekakšno bojno skupino osemkolesnikov. Ker gre za vaško rivalstvo dveh petelinov iz Kamnika, smo fasali konkretne penale za odpoved pogodbe, ki jo je sklenil zobati petelinček Tonin. Zdaj Marjan išče kante, ki so toliko cenejše, da ne bo galame zaradi penalov. Se spomnite Patrie in takratnih besed. In kaj je bilo potem? Ne mislim na Janšo in sodne zajebancije. Patrie in ostala oklepna navlaka samevajo v hangarjih. Mi ne rabimo nobenih oklepnikov in bataljonskih skupin, ker smo premajhni. Tisočletne sanje domobrancev in demografski urad tega dejstva nista spremenila. Majhni smo in pika. S klečeplazenjem pred EU in ZDA, smo še manjši. V NATO paktu smo koristni bebci in nič drugega. Koristni v tem pogledu, da smo primorani kupovati njihovo železje, ki ga ne potrebujemo.

Jutri bo tisti dan, ko naj ….. ? Mal se na donacije spomnite, lepo prosim. Hej ljudje (mogoče to dela)  

Scroll to Top